Knjiga Sjenki

Maxine Sanders: Svećenica Svetih Misterija

Biografije, Wicca Jump to comments

Maxine Sanders (Arline Maxine Morris) je inicirana u vještičarstvo 1964., te je zajedno sa Alexom Sandersom zaslužna za osnivanje Alexandrijske Wicce. Maxine se školovala u St. Joseph-u, Manchester. U četrnaestoj godini upoznala je Alexa Sandersa, poznatog pod nazivom «Kralj Vještica», te je dvije godine kasnije, 1964. inicirana u Alex-ov koven. 1965. Maxine i Alexs se zaručuju i u brak ulaze 1968.

Maxine je visoko cijenjena Svećenica Svetih Misterija. Ona je podupirala, omogućila i inspirirala razvoj duhovnog potencijala mnogobrojnih studenata Svećenstva. Ona vjeruje da katalizator te inspiracije dolazi iz izvora Božice u svim njezinim oblicima. Maxine je proteklih godina svjedočila inicijaciji stotina ljudi, među kojima su bili i autori danas širokopriznatih radova s područja modernog vještičarstva, wicce, paganizma, ceremonijalne magije, sezonskih rituala, kabale, svete magije Anđela. Neki od Inicijata postali su učitelji ezoteričnih nauka i rade u inozemstvu, dok većina slijedi tradicionalni put Svetih Misterija i radi samo unutar kovena. Tridesetipet godina Maxine živi i radi u Notting Hill Gate, London kao Visoka Svećenica mnogih uhodavajučih kovena. Danas, nakon povlačenja iz rada u kovenima, Umijeće prakticira sama u Welškoj Snowdoniji, te rado savjetuje i pomaže sve zainteresirane.

INTERVJU SA MAXINE SANDERS

Godine izdaje knjigu “Fire Child” – “Dijete Vatre”, gdje opisuje svoj život, iskustva i rad.

Službena stranica Maxine Sanders: http://www.maxinesanders.co.uk/

Pages: 1 2

5 Responses to “Maxine Sanders: Svećenica Svetih Misterija”

 1. Amra Says:

  Stranica mi se jako dopada! Moj prijedlog je da date malo više magijskih rituala za one koji su iskusniji u oblasti magije. HVALA I POZDRAV!

 2. zlata kokoranovic Says:

  zelim da otkrijem sebe, jer ne umem sama sebi da objasnim snovidjenja i spontana predvidjanja hvala

 3. antonio Says:

  kako ja da izvodim neku caroliju molivas da odgovorite na pitanje, zelim nesto nijemi jasno sda trebam na taj krug . Kakose to radi taj krug pozdrav:D

 4. MarcelDominus Says:

  Pozdrav, vidim da te interesuje otvaranje kruga, ako nemas nikakvog iskustva ne preporucam ti da odmah radis krug jer otvaranje zahteva poznavanje svih 5 elemenata, ali ako i dalje zelis obrati se na: [email protected]

 5. Uros Asak Says:

  Ja citam ove magije i neznam da li je to istinito,ako jeste molimte reci mi kako da izvedem bar jednu.Ja sam Srbin!

Leave a Reply

Categories