Knjiga Sjenki

Michael Newton: PUTOVANJE DUŠA

Duhovni svijet Jump to comments

PUTOVANJE DUŠA
O životu između života
Michael Newton

…više se nikada nećete bojati smrti!

Zašto ste ovdje na Zemlji? Kamo ćete poći nakon smrti? Što će vam se dogoditi kad dođete tamo? O prošlim su životima napisane brojne knjige, ali malo je toga rečeno o neprekidnoj egzistenciji naših duša u iščekivanju ponovnog rođenja – sve do ove zapanjujuće, provokativne knjige.

Kad je dr. Michael Newton, ovlašteni majstor hipnoterapije, počeo vraćati svoje klijente unatrag kroz vrijeme kako bi došli do sjećanja na prošle živote, slučajno je naišao na otkriće neslućenih razmjera: da je, kroz mentalne oči klijenta u hipnotiziranom ili nadsvjesnom stanju, moguće „vidjeti“ duhovni svijet, i da mu klijenti u tom izmijenjenom stanju mogu reći što su njihove duše radile između života na Zemlji.

Tijekom mnogo godina autor je poveo stotine ljudi u duhovni svijet. Kako religioznih, duhovno neposvećenih osoba, kao i onih između toga – i svi su oni iskazali upečatljivu dosljednost u načinu na koji su odgovarali na pitanja o duhovnom svijetu.

Dr. Newton otkrio je da je proces iscjeljivanja do kojeg dolazi kad čovjek pronađe svoje mjesto u duhovnom svijetu daleko značajniji za klijente od opisivanja njihovih prošlih života na Zemlji. Putovanje duša predstavlja deset godina njegovih istraživanja i uvida, koje će vam pomoći da shvatite svrhu svojih životnih izbora, kao i načina i razloga zbog kojih vaša duša, i duše vaših voljenih, žive vječno.

Poznat ćete skriveno carstvo
U kojem sve duše obitavaju
Putovanje vodi
Kroz magle smrti.
Na tom bezvremenom putu
Pleše svijetlo vodilja
Izgubljeno svjesnom pamćenju,
Ali vidljivo u transu.
M.N.

SADRŽAJ
Smrt i dolazak, Vratnice duhovnog svijeta, Povratak kući, Premještena duša, Orijentacija, Prijelaz, Smještaj, Naši vodiči, Početnička duša, Duša srednje razine, Napredna duša, Izbor života, Izbor novog tijela, Priprema za polazak, Ponovno rođenje

Ulomci iz knjige:

UVOD

SMRT I ODLAZAK

VRATNICE DUHOVNOG SVIJETA

ZAKLJUČAK

Pages: 1 2 3 4 5

6 Responses to “Michael Newton: PUTOVANJE DUŠA”

 1. Anima Says:

  Super sajt, hvala, to je moje omiljeno štivo!

 2. Anima Says:

  Vidim, ovdje ću svraćati! Hvala!

 3. MARKO Says:

  KAD SAM BIO MALI NISAM VEROVAO U MAGIJU

 4. BRIGITA Says:

  Zanimljivo. šteta da nema više ulomaka za pročitati

 5. samir Says:

  Da li je ovo kompletna knjiga dr.Newtona ili samo dio nje?Sajt je strava,vec sam ga stavio na detoskop i posjecivacu vas cesto!
  Ako neko ima neki link na kojem se moze naci jos stiva o paranormanlom,neka objavi kao i mjesto gdje mozemo procitiati komplet knjige dr Newtona,unaprijed hvala…

 6. anna Says:

  zanimaju me magije i moci dali neko moze da mi kaze kako da imam neku moc ili magiju,najvise bi htela imati neku moc vezanu za vodu ili bih hdela kad bi mogla da podignem neku stvar……unapred hvala

Leave a Reply

Categories