Knjiga Sjenki

Michael Newton: PUTOVANJE DUŠA

Duhovni svijet Jump to comments

VRATNICE DUHOVNOG SVIJETA

Tisućama godina, ludi iz Mezopotamije vjerovali su da vratnice koje vode u nebo leže na drugoj strani velike krivulje Mliječne staze, zvane Rijeka duša. Nakon smrti, duše moraju čekati uzdizanje sazviježđa Strijelca i jesensku ravnodnevnicu, kada se izjednače dan i noć. Reinkarnacija na Zemlju može se dogoditi samo tijekom proljetne ravnodnevnice, kroz izlaz sazviježđa Blizanaca na noćnom nebu.

Moji klijenti kažu mi da je migracija duše zapravo mnogo lakša. Efekt tunela koji proživljavaju po napuštanju Zemlje zapravo je ulaz u duhovni svijet. Iako duše brzo napuštaju svoja tijela, čini mi se da je ulazak u duhovni svijet pozorno odmjeren proces. Kasnije, kad se vratimo na Zemlju u drugom životu, put natrag djeluje im kraće.

Položaj tunela u odnosu na Zemlju razlikuje se u pričama mojih klijenata. Neke tek umrle osobe vide ga kako se otvara pokraj njih, iznad njihovih tijela, dok drugi govore kako se kreću visoko nad Zemljom prije no što uđu u tunel. Međutim, u svim slučajevima, vrijeme koje prođe do dolaska do tog prolaza zanemarivo j kad duša napusti Zemlju. Slijede opažanja još jedne osobe na tom duhovnom mjestu.

 • TREĆI SLUČAJ

Dr. N: Sada napuštate svoje tijelo. Vidite se kako se sve više udaljavate od mjesta na kojem ste umrli, sve dalje od zemaljske razine. Opišite mi svoja iskustva.

S: U početku…bilo je vrlo sjajno…u blizini zemlje…sad je malo tamnije jer sam ušla u tunel.

Dr.N: Opišite mi taj tunel.

S: To je šuplji, zatamnjen prolaz….na drugom kraju vidim mali krug svjetlosti.

Dr.N: U redu, što vam se sad događa?

S: Osjećam vučenje…blago povlačenje….mislim da bih trebala proletjeti kroz taj tunel….i činim to. Sada je sve više sivo nego tamno, jer se sjajni krug širi preda mnom. Kao da….

Dr.N: Nastavite

S: Pozivaju me dalje…..Krug svjetlosti se širi i izlazim iz tunela. Tu je sjajni oblak….svjetlosna magla. Prolazim kroz to. Tako je….mirno…to je tako mirno mjesto….nalazim se na mjestu duhova.

Dr.N: Imate li u ovom trenutku kakvih drugih utisaka kao duša?

S: misli…..Osjećam….snagu misli oko sebe….Ja….osjećam misli ljubavi, bliskosti…empatije….i sve je to kombinirano….s očekivanjem….kao da me drugi čekaju.

Dr.N: Osjećate li se sigurno ili se pomalo pribojavate?

S: Ne bojim se. Kad sam bila u tunelu, bila sam više…dezorijentirana. Da, osjećam se sigurno….Svjesna sam misli koje sežu prema meni….brige…skrbi…Čudno je, ali okružuje me i razumijevanje o tome tko sam i zašto sam sada ovdje.

Pages: 1 2 3 4 5

6 Responses to “Michael Newton: PUTOVANJE DUŠA”

 1. Anima Says:

  Super sajt, hvala, to je moje omiljeno štivo!

 2. Anima Says:

  Vidim, ovdje ću svraćati! Hvala!

 3. MARKO Says:

  KAD SAM BIO MALI NISAM VEROVAO U MAGIJU

 4. BRIGITA Says:

  Zanimljivo. šteta da nema više ulomaka za pročitati

 5. samir Says:

  Da li je ovo kompletna knjiga dr.Newtona ili samo dio nje?Sajt je strava,vec sam ga stavio na detoskop i posjecivacu vas cesto!
  Ako neko ima neki link na kojem se moze naci jos stiva o paranormanlom,neka objavi kao i mjesto gdje mozemo procitiati komplet knjige dr Newtona,unaprijed hvala…

 6. anna Says:

  zanimaju me magije i moci dali neko moze da mi kaze kako da imam neku moc ili magiju,najvise bi htela imati neku moc vezanu za vodu ili bih hdela kad bi mogla da podignem neku stvar……unapred hvala

Leave a Reply

Categories