Knjiga Sjenki

Vještičja boca za privlačenje novca

Čarolije i Rituali Jump to comments

Ovdje je opisana jednostavana i bezopasna čarolija koju možete primjeniti i u vrlo kratkom roku dobiti rezultat – koji će definitivno pojačati vašu vjeru u moć magije i buduće čarolije.
Ovo je stara čarolija za početnike koja je učinila čuda za mnoge.

Potrebno:

vještičja boca – Kovanice svih veličina
(5 kuna, 2, 1, 50 lipa, 20, 10, 5)
– Osušeni kukuruz
(plod, list)
– Sjeme sezama
– Cimet u štapiću
– Klinčić – začin (eng. cloves)
– Piment (najgvirc),
jamajkanski papar (eng. allspice)
– Kikiriki
– Boca, staklenka
– Zelena svijeća

 

Prostor pripremite za rad incensom za privlačenje novca.

Otvorite magični krug, ubacujte sastojke u bocu jedan po jedan i razmišljajte o realnim načinima na koje možete doći do novca. Zamišljajte da novac dolazi k vama u najkraćem mogućem roku. Kad ste sve sastojke stavili u bocu protresite je 5 puta i izgovorite:

Nek mi ova magična boca,
donese puno, puno, puno novca.
Nek je novca puna ruka
što zaželim imam bez muka.
Ja te zovem dođi, dođi, dođi,
novcu dragi u moj đep sada pođi.

Zatvorite krug.
Bocu držite na mjestu gdje obično držite novac.
Kad je čarolija napravljena “pustite je”, nemojte o njoj razmišljati ili se pitati da li će djelovati. To je potrebno učiniti da se energija koja je poslana u svemir ne bi vračala k vama kad o njoj razmišljate. Samo vjerujte da će čarolija djelovati i nastavite sa svakodnevnim životom.

16 Responses to “Vještičja boca za privlačenje novca”

 1. Navia Says:

  Wow! To mi zbilja treba. Trenutno smo švorc 🙂

 2. Sally Says:

  I meni doduše :). Imam jedno pitanje: Na forumu Witches Hut su mi rekli da je najbolje u ritual uvesti malo osobnosti… Dakle koliko sam ja skužila, možeš izostavit sastojak i zamjenit ga nekom drugom biljkom npr. na boci za privlačenje novca, da možeš zamjeniti kukuruz s nekom drugom biljkom za privlačanje novca i da se ne moraš striktno držati “recepta”. Ispravi me ako sam u krivu.

 3. Emina Says:

  Svaki ritual je individualan. I svaka čarolija je samo okvirna. Rituale treba prilagođavati sebi. Doduše postoje pravila koja se ne mogu zaobilaziti niti izostavljati. Možeš izostavit neki sastojak, zamjenit ga drugim. Bitno je da si upoznata sa svojstvima te biljke i da znaš koje energije privlači u ritual.

 4. Kimi Says:

  Pozdrav!! Ima dosta detalaja koji fale za pocetnike kao npr. kako pripremiti prostor za rad incestom za privlacenje novca? sta je u ovom slucaju incest? zatim da li se ovaj ritual radi kada mjesec raste kada pada ili kada je pun? zatim kada se otvori magicni krug koji je redoslijed prvo tri puta lice prema krugu u smijeru kazalje na satu zatim prociscavanje solju ,vodom, incesom zatim postavljanje svijeca i zazivanje magicnih elemenata? sada kada se ubacuju sastojci u flasu da li se mora uci u krug ili se nalazis cijelo vrijeme u njemu?i kada ga zatvaras a ako si u njemu dali ga zatvaras dok si u njemu ? najbolje bi bilo kada bih mogao dobiti jako detaljno na ovaj mail ! zahvalan bih bio

 5. Emina Says:

  Evo prvo mali ispravak. INCENS je eng. naziv za “dim” koji se koristi za pročišćavanje prostora, posvečenje ili prizivanje određenih energija u ritual, i nema točnog prijevoda na hrvatski. 🙂 Mogli bismo ga jednostavnije nazvati magični dim, koji se dobiva spaljivanjem određenog bilja.

  Prostor ne treba pripremati, jer je zapravo incens “alat” kojim pripremamo prostor za ritual.

  Ova čarolija može se izvoditi u bilo koje vrijeme, međutim najbolje bi bilo izvoditi je za vrijeme rastućeg mjeseca kada je energija u porastu. Potrudit ću se u slijedećem postu objasnit važnost i utjecaj mjeseca na rituale.

  Postupak otvaranja kruga je slijedeći. Na mjesto na kojem ćeš izvoditi ritual (najbolje bi bilo sjesti na pod zbog izravnog dodira sa zemljom i tebi lakše vizualizacije) na dohvat ruke postavi sve materijale i alat. Na podu označi krug kamenjem, biljem ili iscrtaj krug kredom. Opusti se. Razmišljaj o namjeni rituala.
  Krug dižeš stojeći ili sjedeći u njemu. Preferiram sjedeći položaj. Napravi uzemljenje http://www.knjigasjenki.com/?p=5 , jer krug je energetsko polje i njegova stjenka načinjena je od energije, pa energiju izvlačiš iz zemlje u protivnom u njega ulažeš vlastitu energiju što bi te moglo jako umoriti. Prema vlastitom izboru pališ incens, vršiš čišćenje prostora vodom i solju (poprskaš prostor slanom vodom). Vrlo je bitno da je prostor dobro očišćen i pripremljen.
  Zamišljaš da krug raste iz dubine zemlje oko tebe i iznad tebe u obliku svijetla. Ovo je ujedno najvažniji korak. Vrlo je bitno krug dobro vizualizirati, u protivnom krug nije otvoren i energija će se rasipati. Barijera kruga spriječit će negativne vibracije i energije da ometaju tvoj rad. Mjesto unutar kruga je sveti prostor i njegovim otvaranjem otvara se spona između dva svijeta – druga dimenzija, a ujedno ta će spona zadržavati energiju koju prizivaš tokom rituala unutar kruga do njegovog zatvaranja. U vrijeme otvaranja kruga možeš si osim vizualizacije pomoći rukom dizati krug. Počevši od dna u obliku valjka dižeš ga prema nebu.
  Kada je krug otvoren možeš izgovoriti: Neka je blagoslovljeno ovo mjesto radosti i sreće, štit od zla i slabosti. Neka mir ispuni ovo mjesto i moja snaga neka raste unutar njega. Blagoslivljam te i posvećujem.
  Ovo je jedna od verzija otvaranja. Neka te ne zbunjuje, postoji više načina. Jedan od njih je otvaranje kruga kad se nalaziš izvan njega. Radiš tri kruga krećući se u smjeru kazaljke na satu i tada svaki blagoslivljaš. Prvi slanom vodom, drugi incensom, treći svijećom. Kada je otvoren u njemu rukom izrezuješ vrata i ulaziš u njega, jer u suprotnom kad prolaziš energija bi se rasipala i krug srušio. Vrata zatvaraš nakon ulaska. Za ovaj postupak potrebno je dobro izvještiti uzemljenje.

  Nakon otvaranja slijedi čarolija zaštite po izboru. Tada prizoveš elemente počevši od sjevera i elementa zemlje. Upališ svijeću, iscrtavaš nevidljivi pentagram u zraku i izgovaraš:
  “Čuvar kule sjevera,
  Snaga zemlje,
  Zahvaljujem ti
  Na prisutnosti u mojem krugu
  I tražim tvoj blagoslov,
  Neka bude mir među nama
  Sada i zauvijek. Budi blagoslovljen!”
  Vizualiziraš slike prirode, planina, polja, dakle radiš meditaciju da bi se bolje povezao sa elementom….sve detaljnije opisano je na:
  http://www.knjigasjenki.com/?p=5
  Možeš izgovoriti još:
  „Ja sam tvoja majka. Od mene dolazi voće, plodovi i životinje koje te hrane. Tvoja sam potpora. Težina tvog tijela drži te čvrsto uz mene. Bez mene umireš. Zar nisam sveta i dostojna nagrade?“

  Ponavljaš postupak sa zrakom, vatrom, vodom. Uvijek nakon zazivanja vizualiziraš element putem meditacije. Na taj način zazivaš snagu tog elementa. Možeš si pomoći predmetima, npr. kod zemlje uz sebe imaj posudu sa malo zemlje, kod zraka pero.

  Krug je sada potpun, posvećen i pripremljen. Sada možeš u krug pozvati Božicu, Boga ili neko drugo božanstvo.
  http://www.knjigasjenki.com/?p=27

  Nastavljaš sa čarolijom. Ne izlaziš iz kruga! Ne moraš se kretati već samo nalaziti unutar njega! Nakon što si završio čaroliju, zahvaljuješ božanstvima na prisutstvu u krugu i na pratnji u ritualu, krug zatvaraš. Počevši od zadnjeg elementa (vode)…Vršiš zahvalu!

  „Element Voda zahvaljujem ti na tvojem prisutstvu i moćima koje mi daješ. Budi blagoslovljena.

  (Zamisli da voda otječe, vrača se, odlazi. Oluju koja se stišava. Kišu koja prestaje. Sve suprotno od zazivanja. Ugasi svijeću.)

  Krug je još otvoren, energija napravljenog rituala zadržana je u njemu sa tvojim željama i molitvama. Sada je potrebno tu energiju poslati u svemir (u suprotnom ostala bi ovdje i ne bi obavila zadatak.) Dakle vizualiziraš slanje energije u svemir. Način ovisi o tebi. Pusti mašti na volju. Zatim zaboravi da je ritual napravljen. To će pomoći da se izvrši zadatak! Ako ne misliš na ritual energija se neće vračati tebi. Samo vjeruj da će djelovati i da se tvoja želja već sad u ovom trenutku ostvaruje. Magija nije određena vremenom i prostorom. Želiš li brzi rezultat, on će brzo doći.

  Kad završiš sa svim elementima, radiš uzemljenje – zatvaranje kruga odnosno obrnuti postupak od otvaranja. Zamišljaš da se energija vraća u zemlju. Zahvaljuješ zemlji.

  Ritual je izveden!

 6. kimi Says:

  Pozdrav! Pri mom prvom otvaranju magicnog kruga desile su se neke stvari za koje trebam objasnjenja!! U toku rituala sam nehotice zamijenio mjesta plave i crvene svijece zatim sam posto sam to zamijetio odmah ispravio i ponovio prizivanaje cuvara kula za ta mjesta ponovo! Zatim pri izvodenju rituala vjesticije boce za novac nisam imao dodatnu zelenu svijecu misleci da je jedna zelena svijeca dosta, zatim se kesa u kojoj je bio kukuruz rascijepila i par zrna je koje se prosulo i izletilo iz oznacenog kruga, a list kukuruza nisam imao samo sam stavio zrnevlje + ostale stvari! I na kraju rituala svijece sam ugasio duvanjem da bih par dana poslije procitao da treba da se gase prstima! Da li je zbog zrnevlja koje je izletilo iz kruga doslo do proboja zidova a time do oticanja energije? S obzirom da nisam imao drugu zelenu svijecu koju sam trebao upaliti dok sam punio flasu a zatim je pustiti da izgori do kraja ,a i lisce kukuruza,da li je taj ritual uopste uspio? A ako nije sta sa bocom koju sam napravio? Treba li da ponovim ritual i ako treba da li mogu ponovo koristi stvari koje sam upotrebio vec ili ih moram baciti pa koristiti druge? Moram jos reci da sam radio zastitu sa kupljenom izvorskom vodom u kristalnoj casi itd tako da mogu reci da sam poslije toga osjetio unutrasnju uravnotezenost ili neki mir ,duhovnu jacinu ni sam neznam koji bi izraz bio najprimjereniji za opis tog stanja u svakom slucaju pozitivnog stanja! Pozdrav!

 7. Emina Says:

  Ritual nije bio prvenstveno dobro izveden zbog zamjene svijeća. Mjesto na kojem si radio ritual treba očistiti, zbog sigurnosti da energija nije bila dobro uzemljena. Slanom vodom poprskaj taj prostor otvori magični krug na istom mjestu, zapali inces za čišćenje prostora. Napravi zaštitu. Izreci kratku molitvu svojim riječima tipa: “Žalim za učinjenim, neka se krug očisti da mogu boraviti u blaženstvu i sigurnosti u sljedečim ritualima. Stražari primite moju ispriku!” Zatim vizualiziraj odtok suvišne energije u zemlju u obliku vrtloga. Zatvori krug. Sada je mjesto očišćeno i sigurno. Učinak poništen. Za tri dana ponovi ritual sa novim sastojcima i novom bocom. Sastojci moraju biti novi iz razloga da stari sadrže određene energije. Stare iznesi i ostavi u prirodi ispod drva.
  Krug nije bio poništen ispadanjem zrna. Međutim ritual nije bio pravilno izveden. Dakle trebaš četiri svijeće za elemente i jednu zelenu za čaroliju.
  Preporučam ti da par puta vježbaš otvaranje i zatvaranje kruga (pošto svaki ritual treba imati namjenu) izvodiš čaroliju zaštite. Kad si spreman/spremna radiš ritual. Dobro se pripremi! Otvori malo veći krug ako imaš problema sa malim prostorom. Sav pribor donesi na mjesto na kojem ćeš krug otvoriti da ne bi morao ustajati.
  Nije se ništa strašno dogodilo, ovo je samo preventiva ako je nešto pošlo po krivu. Svi smo radili početničke greške. Puno sreće u daljnjem radu!

 8. benjo Says:

  a gdje cu nać vještičiju bočicu

 9. olivia Says:

  a kako nabavit tu vještičiju bocu ko je nemas?

 10. lilith-89 Says:

  pocetnik sam i pitam vas..gdje mogu nabavit ove biljke ba,,jamajkanski papar i piment..?..:)..mozel se to nac u biljnoj apoteci ba..?,unaprijed graciac..:=)

 11. đeki Says:

  LJUDI JEL TO STVARNO ISTINA!?

 12. bella Says:

  a da li se zelena svijeća ugasi kad se završi čarolija pa se nakon toga vrši zahvala elementima ili se ostavlja nakon rituala da izgori do kraja?

 13. Anamarija Says:

  Pročitajte serijal “Kuća Noći” tamo vam sve piše. Hahahahaha….. I u ostalom odakle ti to sve znaš? Samo nemoj reći da si pročitala negdje na internetu… ili da ti je baka rekla. Hahaha 😛 😀

 14. oaza Says:

  posto ovakve stvari nisam nikada pokusavala …a imam zelju ,jer ko u danasnje dane nije svorc…imam jedno pitanje.
  Kome da se obratim da mi pomogne u vezi ovog obreda ..jer imam strah da nesta ne napravim pogresno …zivim u okolici beca ..dali ima netko da mi pokaze ..zelja je velika!!!!hvala !!!

 15. Marijana Says:

  Cao

 16. MalaCuraVještica Says:

  volim male magije 🙂 😉

Leave a Reply

Categories