Knjiga Sjenki

Kupka za poništenje uroka i nepoželjnih energija

Čarolije i Rituali Jump to comments

Ovu čaroliju koristite za riješavanje negativne energije, loših dijela, uroka ili radi pročišćenja od bacanja uroka.

U noći nakon punog mjeseca, prije odlaska na spavanje upalite 13 bijelih svijeća. Napunite kadu vrućom vodom (koliko možete podnjeti), dodajte šalicu morske soli, jednu šaku kadulje, jednu šaku lavande, i jednu šaku kamilice. Pomiješajte vodu, sol i bilje u kadi. Skinite odjeću, kleknite ili sjednite ispred kade i ponavljajte nekoliko puta:

Što je učinjeno, učinjeno je
Sada izgubljeno je.
Svako djelo loše
Neka se izbriše.
Obuzmi me, posveti,
Dušu očisti.
Ulazim u prostor sveti,
Duhove slavim.
U blaženstvu i miru boravim,
I radosna/radostan pročišćenje slavim.

Neka bude, neka bude, neka bude

Učinjeno je!

Uđite u kadu i pustite da vam voda očisti tijelo od nečistoća, energija, uroka. Rukama tri puta zagrabite vodu i polijte po čelu i glavi. Zamišljajte da vas voda čisti i blagoslivlja. Ostanite u kadi dok se voda ne ohladi. Ugasite svijeće i pođite na počinak.

NAPOMENA: U slučaju da ste izveli ritual koji želite poništiti i ako je nekome naudio također koristite ovaj oblik čarolije. Samo na kraju rituala dodajte rijeći isprike i žaljenja za učinjenim. Ujutro će vas ponovno prožeti osjećaj blagoslova.

3 Responses to “Kupka za poništenje uroka i nepoželjnih energija”

 1. moon_delux Says:

  Uradila sam ritual i moram priznati da je naizgled jednostavan. Poslije izgovaranja stihova nekoliko puta, kroz misli su se novi stihovi javili, imala sam osjecaj da sam usla u neko polje koje je “ni na nebu ni na zemlji”. Neku neobicnu vibraciju sam cula u sebi koja je sve jace rezonirala, mislila sam da je od kucanskih aparata, medjutim ritual je ucinjen u takvoj tisini da sam mogla cuti soptstveno srce kako kuca. Napomena: zivim na periferiji daleko od gradske buke i betona. Ako je to “vibracija stita” onda je ritual uspio.

 2. Kleopatra Says:

  Osjetila sam kako je iznad mene lebdio hladno ugodan vjetar koji je rascistio moju auru, te nakon kratkog trenutka osjetila sam blazenstvo, mir dok sam lezala u kadi….
  I teret raznoraznih uroka koje nosim na sebi 12 godina poceo je nestajati, a ja i dalje uporno radim na ritualu….Tako da taj krug u koji sam svojeoljno uletila nestaje, puca njegova snaga….

 3. Helena Says:

  Prvo, svaka cast na sajtu,odlican je!
  Samo neka carolija bude sto vise,ima tu dosta nas koji imamo veliku zelju za ucenjem 🙂
  Htjela sam pitati nesto – naime htjela bih izvesti ljubavnu i ovu caroliju za oslobađanje od negativnih sila ali nemam kadu,samo tus kabinu 🙂
  sta da radim,da li postoji nesto sto bih mogla u zamjenu…?
  Help 🙂

Leave a Reply

Categories